Tietoa minusta

mika

Olen Mika Tiihonen 49-vuotias Datanomi ja Koneautomaatio Teknikko Helsingistä. Olen tehnyt WordPress sivuja, C# ja javascripit ohjelmointia. Olen myös ylioppilas ja reservin alikersantti (kiväärimies). WordPress sivuja olen tehnyt vuodesta 2016 alkaen. Tavoitteenani on laajentaa omaamista React ohjelmointiin.

Synnyin Vantaalla 14. 7. 1972 , mutta koska äitini oli kirjoilla Saarijärvellä on syntymäpaikkani Saarijärvi Keski-Suomessa missä olen asunut vain 4 vuotta kun kävin siellä Lukion vuosina 1989 – 1992. Asepalveluksen suoritin Pohjan Prikaatissa Oulussa Hiukkavaarassa 1992-1993 jonka jälkeen muutin Tampereelle opiskelemaan koneautomaatio Teknikoksi Tampereen Teknilliseen Oppilaitokseen. Tampereen lisäksi olen asunut  Jyväskylässä, Järvenpäässä, Pylkönmäellä ja Helsingissä. 2003 menin tiilitehtaalle töihin Hollantiin jossa tein myös rakennustöitä noin puolivuotta. 2018 valmistuin Datanomiksi Business College Helsingistä.  10.6.-18.11 2020 suoritin työvoimakoulutuksen RPA ohjelmoinnissa ja C#-alkeista Careeriassa. RPA koulutukseen sisältyi työharjoittelu asiakasyrityksessä. 2021 aloitin ohjelmistotekniikan verkko-opinnot Careeriassa.

Muita harjoituksia:

React harjoituksia:

Figmalla suunniteltuja sivuja:

Figma suunnitelma
Figma suunnitelma
LandingPage
Figma suunnitelma

Adobe XDllä tehtyjä suunnitelmia:

xd suunnitelma
xd kuva
xd kuva
xd

Animaatio

Adobe XD animaatio missä siirrytään sivulta toiselle.

xd kuva

Päämääräni

Tarkoituksenani on kehittää omia tietotekniikka taitoja Front-End ohjelmoinnissa JavaScript kirjasto Reactin opettelemiseen ja vahvistaa  JavaScript taitoja. Tavoitteena on myös tietotekniikan lisäksi kehittää itseä olemaan parempi ihminen ja harrastaa enemmän liikuntaa. 

Seftifikaatit joita olen suorittanut :